Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΙΚΑ

Μας μάθαιναν μέχρι σήμερα ότι όταν κάποιος παίρνει κάτι, είτε το πληρώνει αμέσως είτε το χρωστά.

 Ήδη από την περίοδο της Ελλήνικής Επανάστασης του 1821 (για να μην πώ παραδείγματα από την Αρχαία Ελλάδα) έναντι των επιτασσομένων αγαθών για τις ανάγκες των Ελληνικών Στρατιωτικών Σωμάτων, δίδονταν αποδείξεις προς αυτούς που είχαν την ατυχία να τους πάρουν (επιτάξουν) το βιός τους.  Ακόμη και στην περίοδο της Κατοχής το "κατοχικό" χρήμα που έκοβαν οι Γερμανοί για τις επιτόπιες ανάγκες τους το "δικαιολόγησαν" σαν δάνειο το οποίο θα μας ξεπλήρωναν αργότερα! (άσχετα άν όλες οι πουλημένες Ελληνικές κυβερνήσεις μετά τον εμφύλιο δεν είχαν το σθένος και την ικανότητα να πετύχουν την επιστροφή των κλεμμένων και την απόδοση των πολεμικών αποζημιώσεων στην πατρίδα μας).
Η σημερινή κυβέρνηση θέλει να μας παίρνει 3 μισθούς το χρόνο (από τους 14 θα μας δίνει 11 και βλέπουμε...). Μήπως θα πρέπει αυτά που αρπάζει να μας τα χρωστάει;(να τα παίρνει δηλαδή έναντι αποδείξεων και με υπόσχεση μελλοντικής απόδοσης;). ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ! (αλλά τι άλλο θα μπορούσες να περιμένεις από τους διδακτορούχους της απάτης και της κλεψιάς;).

Αλλά, ουδέν κακό αμιγές καλού. Για να καταλάβουμε όλοι μας που ανήκουμε, γιατί είχαν πάρει πολύ αέρα τα μυαλά μας τα τελευταία 25 χρόνια. Για να τους δίνουμε την απάντηση χωρίς να "ξεχνάμε" πιά.

Ο Πρωθυπουργός για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπε ότι έχουμε πόλεμο.
ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ!


ΑΝΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ




ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝΕ



Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: