Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΑΚΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ "ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΑΛΗΣ" 2011





Το σκακιστικό τμήμα είναι σε φάση απογείωσης...

Με 3(!) ομάδες συμμετείχε  ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο φετεινό κύπελλο και τα αποτελέσματά τους ήταν πάρα πολύ καλά. 
Για 7 Κυριακές  24 σκακιστές και σκακίστριες (8 σε κάθε ομάδα) κυρίως  μικρά παιδιά και έφηβοι έδιναν το παρόν με τα χρώματα της ομάδας.

Η κατάταξή των ομάδων μας υπήρξε ικανοποιητικότατη, αφού: 
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α' (Όμιλος Α') έφερε το πρώτο ΚΥΠΕΛΛΟ της χρονιάς καταλαμβάνοντας την 3η θέση ανάμεσα σε  16 ομάδες (9 βαθμοί σε 7 αγώνες: 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 2 ήττες)
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β' (Όμιλος Β') κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα σε 28 ομάδες (9 βαθμοί σε 7 αγώνες: 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα).
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ' ('Ομιλος Β') που είχε στη σύνθεσή του μόνο παιδιά πήρε 4 βαθμούς σε 7 αγώνες (1 νίκη, 1bye και 4 ήττες) και κατέλαβε την 26η θέση ανάμεσα σε 28 ομάδες.

Αναλυτικά αποτελέσματα και στατιστικά: εδώ

Τα στατιστικά των παικτών:
Έπαιξαν συνολικά 33 (!) σκακιστές και 2 σκακίστριες, σύνολο 35 παίκτες (δηλώθηκαν στα φύλλα αγώνα 37).

* Ένας παίκτης (Κουκάκης Χρήστος) έπαιξε και με τις τρείς ομάδες. 
* Δέκα επτά (17) παίκτες έπαιξαν με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α' και από αυτούς οι 10 μόνο με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α', ενώ οι υπόλοιποι 7 και με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β', και απ' αυτούς ο Χ . Κουκάκης  και με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ'.
* Δέκα οκτώ (18) παίκτες έπαιξαν με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β', από αυτούς 4 μόνο με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β', 7 και με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α' και 7 και με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ'.
* Δέκα πέντε παίκτες (15) έπαιξαν με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ', από τους οποίους 7 μόνο με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ', ένας και με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Α' και με την ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β', και 7 και με την,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ'.

Αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: