Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΚ ΦΥΛΗΣ




Από e- mail που λάβαμε από τον σκακιστικό σύλλογο ΣΠΚ Φυλής:

1ο Κύπελλο Φιλίας και Συνεργασίας

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του 1ου Κυπέλλου Φιλίας και Συνεργασίας. Από πολύ νωρίς άρχισαν να καταφτάνουν οι σκακιστές και σκακίστριες που θα έπαιρναν μέρος. Συμμετείχαν οι σύλλογοι ΣΠΚ Φυλής (από Αττική), ΣΟ Βόρειας Εύβοιας (από Εύβοια), ΣΝΟ Λαμίας και ΑΟ Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος "Πήγασος" (από Φθιώτιδα).

Η κλήρωση των ζευγαριών του πρώτου γύρου έφερε αντιμέτωπες τις ομάδες ΑΟ Άγίου Κωνσταντίνου-ΣΝΟ Λαμίας και ΣΟ Βόρειας Εύβοιας-ΣΠΚ Φυλής. Στο πρώτο ζευγάρι επικράτησε καθαρά η ομάδα του ΑΟ Αγίου Κωνσταντίνου με σκορ 6-2. Στο δεύτερο ζευγάρι, αν και θεωρητικά η ομάδα της ΣΠΚ Φυλής ήταν μεγαλύτερης δυναμικότητας, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 4-4. Εφαρμόζοντας το κριτήριο του Βερολίνου νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΣΟ Βόρειας Εύβοιας.

Για τον δεύτερο γύρο και μετά από κλήρωση για τα χρώματα τα ζευγάρια ήταν: ΣΟ Βόρειας Εύβοιας-ΑΟ Αγίου Κωνσταντίνου και ΣΠΚ Φυλής-ΣΝΟ Λαμίας. Στον πρώτο αγώνα νικητής αναδείχθηκε ο ΣΟ Βόρειας Εύβοιας με σκορ 7,5-0,5. Στον δεύτερο αγώνα νικήτρια αναδείχθηκε η ΣΠΚ Φυλής με σκορ 5-3.

Η τελική κατάταξη των ομάδων είναι:
1η θέση: Σκακιστικός Όμιλος Βόρειας Εύβοιας
2η θέση: ΑΟ Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος "Πήγασος"
3η θέση: Σκακιστική Πολιτιστική Κίνηση Φυλής
4η θέση: Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: