Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ



Ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τον νικητή για την καλύτερη νικηφόρα παρτίδα σκακιστή ή σκακίστριας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που παίχθηκε κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων στη Νίκαια, στα πλαίσια των Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων Αττικής 2010, σύμφωνα με την αθλοθέτηση του βραβείου που αναφέρεται στην ανάρτησή μας της 30ης Δεκεμβρίου 2009.

Υποβλήθηκαν για κρίση συνολικά 11 παρτίδες από 6 αγόρια και 1 κορίτσι. Από αυτές οι 5 δεν ήταν δυνατόν να διαβαστούν(παιχθούν) λόγω λαθών γραφής τους και απορρίφθηκαν.

Από τις υπόλοιπες 6 ξεχώρισαν δύο, αυτή του Ιωάννη Πουλόπουλου με αντίπαλο τον Μπούρχα Ορφέα από τον 3ο γύρο της κατηγορίας Α14, και αυτή του Δημήτρη Μπούζα με αντίπαλο τον Μαυρόγαλο Διονύσιο από τον 7ο γύρο της κατηγορίας Α12.
Και οι δύο παρτίδες αναρτήθηκαν σε αυτό εδώ το ιστολόγιο την 2α Ιανουαρίου 2010 και μπορείτε να τις απολαύσετε μεταβαίνοντας στη σχετική ανάρτηση.

Η παρτίδα του Δημήτρη Μπούζα είναι πράγματι μια πολύ όμορφη μινιατούρα, κρίναμε όμως ότι νικητής θα πρέπει να είναι ο Ιωάννης Πουλόπουλος αφού η παρτίδα του είναι πιο μεστή και πλέον ουσιαστική, βοηθήσαντος και του αντιπάλου του στην ωραιότητά της.

Ευχαριστούμε όσα παιδιά υπέβαλαν τις παρτίδες τους για κρίση.

Γιάννη συγχαρητήρια! Το βραβείο είναι στην διάθεσή σου. Ευχόμαστε καλή διασκέδαση στην ταινία που θα δείτε.