Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΗΤΑΝ:

" ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.
{ Ένα τέτοιο τουρνουά ανάλογα και με τις συμμετοχές θα απαιτούσε την διεξαγωγή π.χ. 8-14 συναντήσεων με ενδεικτικό χρόνο σκέψης 30'+5" για κάθε παίκτη (εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια παρτίδας 1 ώρα- 1:30') οι οποίες θα διεξάγονται σε κάποια συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας - που θα μπορούσε να καθορισθεί με άλλη ψηφοφορία εάν υπάρξει τελικά θετική διάθεση για την διεξαγωγή του τουρνουά- εντός των μηνών Ιανουαρίου έως Απριλίου 2010.}
Παρατήρηση: Η παρούσα διερεύνηση είναι ιδιωτική και δεν δεσμεύει σε καμμιά περίπτωση το σκακιστικό τμήμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. "

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

Στις 20 περίπου ημέρες που διήρκεσε η ψηφοφορία, απεστάλησαν ηλεκτρονικά στο παρόν ιστολόγιο 16 απαντήσεις, 14 θετικές (ΝΑΙ =~87%) και 2 αρνητικές (ΟΧΙ=~12%).

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Τα αποτελέσματα μέσω αυτής της ανάρτησης θα γίνουν γνωστά στους υπεύθυνους του σκακιστικού τμήματος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ώστε εάν είναι εφικτό να διοργανωθεί το τουρνουά.