Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 2010

Δεν τα κατάφερε φέτος η ομάδα των παμπαίδων (Κ12) του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να προκριθεί στους 8 και να συμμετάσχει στην τελική φάση των αγώνων. Η απουσία των αδελφών Καρακόζη υπήρξε αισθητή, δεδομένου ότι στον 2ο και στον 3ο γύρο χάσαμε για 0,5 και 0,5 πόντο τους 2+2=4 βαθμούς της νίκης.
Τα έχουμε πεί πάρα πολλές φορές από αυτό το βήμα και δεν θα κουραστούμε να τα επαναλαμβάνουμε όποτε χρειάζεται. Το ζητούμενο σε αυτή την φάση δεν είναι να γίνουμε πρωταθλητές (όχι ότι δεν θα πρέπει και αυτό να είναι μέσα στους μεσοπρόθεσμους στόχους ενός συλλόγου)  αλλά να βελτιωνόμαστε χρόνο με τον χρόνο σε σχέση πάντοτε με τους άλλους και να παίζουμε με σοβαρότητα (και εδώ αναφέρομαι στην προσωπική ευθύνη ορισμένων παικτών - ξέρουν αυτοί ποιοί είναι- που δεν ανταποκρίθηκαν στις δυνατότητές τους και ουσιαστικά αδίκησαν τους εαυτούς τους με ορισμένα τους αποτελέσματα), αλλοιώς δεν κάνουμε τίποτε και απλώς χάνουμε τον χρόνο μας. Και το σκάκι απαιτεί πραγματικά πάρα πολύ (πολύτιμο) χρόνο και από τους νεαρούς παίκτες και από τους συνοδούς τους.
Θυμίζουμε ότι πέρυσι η ομάδα Κ12 είχε προκριθεί 4η ανάμεσα σε 31 ομάδες με 7 βαθμούς και 18 πόντους σε 5 αγώνες, ενώ φέτος ήλθε 15η ανάμεσα σε 25 ομάδες με 4 βαθμούς και 15,5 πόντους επίσης σε 5 αγώνες.

Η ομάδα των παίδων (Κ16) του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ προκρίθηκε 8η στην τελική φάση των αγώνων ανάμεσα σε 29 ομάδες με 6 βαθμούς και 20,5 πόντους σε 5 αγώνες(πέρυσι στην πρώτη φάση είχε έλθει 2η ανάμεσα σε 27 ομάδες με 8 βαθμούς και 21,5 πόντους). 
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους.
Με βάση την κατάταξη της πρώτης φάσης και την προκήρυξη των αγώνων η ομάδα των παίδων θα αντιμετωπίσει (σε περίπτωση που δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις με την μη συμμετοχή κάποιων ομάδων) την ισχυρότατη Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ήλθε πρώτη με το απόλυτο των 10 βαθμών και 23 πόντους. Σε περίπτωση πρόκρισής μας  θα αντιμετωπίσουμε στον ημητελικό την νικήτρια του αγώνα ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΣΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
Τα ζευγάρια των προημητελικών είναι:
Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
ΦΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Α.Ο. ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΟΑΟ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΟΣ
ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΣΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Η τελική φάση (final 8) των Πρωταθλημάτων Παίδων και Παμπαίδων θα διεξαχθεί στις 15,16 και 17 Οκτωβρίου (ώρα έναξης 17:30)  στο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ  (οδός Πατριάρχου Ιωακείμ 4 , Νέα Ιωνία , 60 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας).
Ας ευχηθούμε να λειτουργεί ο σταθμός του ΗΣΑΠ τις ημέρες αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: