Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2010



Με την πρώτη θέση του Δαίδαλου Τσοκόπουλου με την απόλυτη βαθμολογία στην κατηγορία των νέων κάτω των 18 κύπελλο και πρόκριση για το αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την πέμπτη θέση του Γιάννη Πουλόπουλου στην κατηγορία των παίδων κάτω των 14 μετάλλιο και πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 14, καθώς και την έκτη θέση της Κατερίνας Πουλοπούλου με μετάλλιο στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12, αλλά και αρκετά καλά αποτελέσματα από τα περισσότερα παιδιά και θετικό πρόσημο συνολικά για το σκακιστικό τμήμα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έληξαν σήμερα 30.12.2009 τα παραπάνω πρωταθλήματα.
Συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την προσπάθειά τους και την αγάπη τους στο σκάκι!


Συμμετοχές, αποτελέσματα και στατιστικά των σκακιστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ: εδώ

ΕΔΩ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ



Το παρόν ιστολόγιο αθλοθετεί ένα βραβείο για την καλύτερη νικηφόρα παρτίδα σκακιστή ή σκακίστριας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που θα παιχθεί στα παραπάνω πρωταθλήματα.

Το βραβείο (αξίας 25€) θα είναι η κάλυψη των εισιτηρίων για δύο άτομα για κινηματογραφική ταινία επιλογής του νικητή (νικήτριας) με αναψυκτικά και snack για δύο, σε μέρα και ώρα που επιθυμεί έως τις 31.3.2010. Ο νικητής ή η νικήτρια προβλέπεται να ανακοινωθεί σε αυτό εδώ το ιστολόγιο έως τις 31.1.2010.

Όποιος ή όποια θεωρεί ότι κάποια παρτίδα του(της) αξίζει να βραβευτεί, να παραδώσει αντίγραφο του παρτιδόφυλλου (προσοχή να μπορεί να διαβαστεί και να μην έχει λάθη), πριν από την έναρξη του επόμενου γύρου στον κο Μπούζα Σωτήριο (για τον τελευταίο γύρο με το πέρας τής παρτίδας). Οι παρτίδες θα αξιολογηθούν για την ανάδειξη του νικητή από έμπειρους σκακιστές. Ο καθένας επιτρέπεται να δώσει το πολύ έως δύο παρτίδες για αξιολόγηση. Οι παρτίδες ενδέχεται να δημοσιευτούν στο παρόν ιστολόγιο.