Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ




Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο στον χώρο των υπαίθριων παραθαλλάσιων σκακιερών η 1η προφεστιβαλική εκδήλωση του 1ου Διεθνούς Σκακιστικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ που θα γίνει στην Κέρκυρα από 18-27 Ιουνίου 2011.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το πρωί με σιμουλτανέ του Διεθνούς Μαιτρ Ηλία Κουρκουνάκη ο οποίος έπαιξε συνολικά 45 παρτίδες με ισάριθμες νίκες.






Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να μην γίνει η ομιλία-συζήτηση που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι, μια και ο Ηλίας έπαιζε συνεχώς μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Σε πρώτο πλάνο ο GM Χ. Μπανίκας
η Μυρτώ και ο Σωτήρης Μπούζας
που πήραν μέρος στην εκδήλωση 
Στις 6 την σκυτάλη πήρε ο Γκραν Μαιτρ Χριστόδουλος Μπανίκας ο οποίος έπαιξε 30 παρτίδες με το αναμενόμενο αποτέλεσμα, 30-0.









Όλα αυτά μέχρι το ηλιοβασίλεμα που η όμορφη παρέα, απ’ αυτές που ξέρει να δημιουργεί το σκάκι, η οποία αποτελείτο από παιδιά και μεγάλους κάθε ηλικίας, φοιτητές, καλλιτέχνες, επιστήμονες και εργάτες διαφόρων εθνικοτήτων διαλύθηκε μια κι ένα κουμπάκι του διακόπτη που θα άναβε τα φώτα εκεί έσπασε και το blind ήταν πολύ δύσκολο για τους περισσότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: